Wenst u meer te weten over welke dakwerken we uitvoeren? Wenst u een vrijblijvende offerte of een afspraak? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.


012 45 48 99 0474 20 77 69

DAKWERKEN

Wie dakwerken zegt in de regio Bilzen, komt al snel bij Dakwerken Hermans JP terecht. Onze ervaren stielmannen leggen al jaren daken in de regio.

Wij realiseren nieuwe daken, maar net zo goed renoveren we daken volgens de regels van de kunst en met oog voor de huidige normen. Ook voor lekken of kapotte dakpannen hebben we de geknipte oplossing in huis en we reageren razendsnel. Daarbij houden we ook steeds rekening met uw wensen en budget. 

Bij ons kunt u kiezen voor klassieke dakwerken, maar ook speciale dakconstructies zijn mogelijk. Denk maar aan dakoversteken, dakkapellen of complexe ontwerpen. 

Zowel hellende als platte daken hebben voor ons geen geheimen. Van kleine dakherstelling tot totaalproject, we zijn al onderweg. Als ervaren specialist werken we volgens de nieuwste methodes en maken we gebruik van kwalitatieve materialen. Zo gaat uw dak jaren mee, die garantie heeft u. 

Zinkwerken, loodwerken of het plaatsen van Velux-ramen? Kunnen we. Onze stielmannen helpen u graag verder. 

Wenst u meer te weten over onze dakwerken of meteen een gratis offerte voor werken aan uw dak? Contacteer ons! Uiteraard komen we ook met plezier bij u langs om uw project te bekijken en bespreken.